Βρίσκεσαι εδώ:Αρχική/Blog

Πρεσβυακουσία

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

 Η ανικανότητα ενός ηλικιωμένου ανθρώπου να ακούσει καλά είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού στην τρίτη ηλικία.

Τα ακουστικά βαρηκοΐαςσε αντίθεση με αυτό που νομίζουν οι περισσότεροι, είναι ιατρικές συσκευές πολύ υψηλής τεχνολογίας.
H Earmedical εγκαινιάζει το πρόγραμμα εγγύησης χαμηλότερης τιμής στα ακουστικά βαρηκοΐας   

 

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ ξεπέρασε το ταμπού της βαρηκοΐας.Γεννημένος στις 13 Αυγούστου 1936 είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός και έχει κερδίσει δύο βραβεία Όσκαρ.

Στην earmedical η απώλεια ακοής αντιμετωπίζεται! Με τη πρωτοποριακή μέθοδο αποκατάστασης ακοής New Hearing που εφαρμόζουμε κατα αποκλειστικότητα στη Θεσσαλία και με τα διακριτικής εφαρμογής ακουστικά βαρηκοΐας, ελβετικής κατασκευής, τεχνολογίας εγκεφάλου, μπορούμε να σας προσφέρουμε μία πλήρως λειτουργική και απροβλημάτιστη ακοή μόνο από 190€ συμμετοχή. 

Η απώλεια ακοής και η βαρηκοΐα μπορεί να υποβαθμίσει την ποιότητα της ζωή σας και να δημιουργήσει προβλήματα σε εσας και στον οικογενειακό περιγυρό σας

Η ακοή είναι από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του οργανισμού μας. Κυρίως στα παιδιά, μαζί με την ομιλία αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο μάθησης,καθώς η παιδική βαρηκοία αποτελεί τροχοπέδη για την σωστή ανάπτυξη της επικοινωνίας. Για το λόγο αυτό δίνεται μεγάλη σημασία στην αξιολόγηση της ακουστικής λειτουργίας στη βρεφική ηλικία.

Κλείσε σήμερα ένα δωρεάν ραντεβού και...

άκου ξανά, ζήσε ξανά!

Κλείσε ραντεβού Επικοινώνησε μαζί μας
Κέντρα ακοής EarMedical