Βρίσκεσαι εδώ:Αρχική/Blog/Nεα Έρευνα Συνδέει την Απώλεια Ακοής με την Άνοια

Nεα Έρευνα Συνδέει την Απώλεια Ακοής με την Άνοια

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017
Nεα Έρευνα Συνδέει την Απώλεια Ακοής με την Άνοια
Σύμφωνα με νέα έρευνα του Αμερικανικού Πανεπιστημίου Τζών Χόπκινς η απώλεια ακοής συνδέεται με την άνοια.

 

Οι ηλικιωμένοι με απώλεια ακοής, έχουν αυξημένες πιθανότητες να εμφανίσουν την νόσο της άνοιας σε σχέση με αυτούς που διατηρούν την ακοή τους, πολύτιμο συμπέρασμα απο την 25ετή συγκεκριμένη έρευνα. Οι ερευνητές παρότι δεν έχουν βρεί την ακριβή αιτία που η απώλεια ακοής οδηγεί σε άνοια, υποθέτουν πως αυτό γίνεται λόγω της απομόνωσης του ηλικιωμένου από το κοινωνικό του περιβάλλον, που επιφέρει η μη εγκαιρη αντιμετώπιση της απώλειας ακοής. Αναλυτικά στην υποθεσή τους προσέθεσαν ότι ο ηλικιωμένος που αντιμετωπίζει την απώλεια ακοής, στην διαρκή και κοπιαστική προσπάθεια που καταβάλει ο εγκέφαλός του να κατανοήσει τους ήχους δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, με αποτέλεσμα να γίνεται ευάλωτος σε εκφυλιστικές ασθένειες του εγκαιφάλου όπως η άνοια.

Αρχικά οι επιστήμονες για να μπορέσουν να αποτρέψουν τέτοιες δυσάρεστες εξελίξεις και να κερδίσουν χρόνο στην μάχη με την άνοια, προτείνουν σαν λύση την εφαρμογή ακουστικών βαρηκοΐας για να βελτιώσουν την ακοή των ασθενών τους και ταυτόχρονα να τους βγάλουν απο την απομόνωση τους που η απώλεια ακοής επιφέρει.

Στην Earmedical η απώλεια ακοής αντιμετωπίζεται.

Ελάτε να βρούμε μαζί τη λύση για τη δική σας ξεχωριστή ανάγκη. Διαθέτουμε αποκλειστικά, τελευταίας τεχνολογίας ελβετικά ακουστικά βαρηκοΐας, τα οποία ενεργοποιούν τα αδρανή τμήματα του εγκεφάλου και προσφέρουν αυξημένη νοητική διαύγεια και φυσιολογική ακοή από τη πρώτη κι όλας ημέρα. Επισκεφθείτε μας στο νέο υπερσύγχρονο κέντρο ακοής στην Μεγάλου Αλεξάνδρου 21, στη Λάρισα, έναντι δικαστικού μεγάρου ή καλέστε μας στο 2410-250230 τώρα.

 

Κλείσε σήμερα ένα δωρεάν ραντεβού και...

άκου ξανά, ζήσε ξανά!

Κλείσε ραντεβού Επικοινώνησε μαζί μας
Κέντρα ακοής EarMedical