Όροι και προϋποθέσεις

Όροι και προϋποθέσεις

ΓΕΝΙΚΑ

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών της www.earmedical.gr από τον επισκέπτη /χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους.

Ο επισκέπτης / χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της www.earmedical.gr, ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.

1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

H ιστοσελίδα www.earmedical.gr περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Earmedical. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται Μεγάλου Αλεξάνδρου 21, 41222, Λάρισα, Ελλάδα.
Πάγιος σκοπός της Earmedical είναι η κατά το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) δίνει τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες μας όσο και σε όλους τους χρήστες του internet να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας, καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά.

2. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα

Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία της Earmedical και είναι Δικαίωμα Πνευματικής της Ιδιοκτησίας. Επιφυλασσομένων όλων των δικαιωμάτων, κάθε κείμενο ή εικόνα που φέρει τα σύμβολα Earmedical είναι σήματα ή καταχωρημένα σήματα και χρησιμοποιούνται στο παρόν κατόπιν αδείας των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

3. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Μπορείτε να δείτε πως χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας στην Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών της www.earmedical.gr από τον επισκέπτη/χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία τους με τους όρους που αναγράφονται σε αυτήν.

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων - ποια είναι τα προσωπικά στοιχειά που πρέπει να δηλώσω κατά την παραγγελιά μου

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) της Earmedical και να πραγματοποιηθούν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων από πλευράς του πελάτη. Κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής), τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο), ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail).

Μπορούν να γνωστοποιούν τα στοιχειά μου σε τρίτους / άλλες εταιρίες;

Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που δόθηκε από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

Γιατί πρέπει να δώσω τα προσωπικά μου στοιχεία;

Το www.earmedical.gr κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με (i) την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας, (ii) για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, (iii) για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από το www.earmedical.gr, (iv) ειδικές προσφορές του www.earmedical.gr, (v) προσφορές και νέα της εταιρείας earmedical (vi) ενεργοποίηση υπηρεσίας τηλεφωνίας ή internet, (vii) παραλαβή δώρων μετά από κλήρωση διαγωνισμού. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το www.earmedical.gr στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους του www.earmedical.gr για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Το www.earmedical.gr απαιτεί από τους υπαλλήλους του και τους συντηρητές της ιστοσελίδας του να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Σε καμία άλλη περίπτωση το www.earmedical.gr δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νόμιμης οδού. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεγεί online χωρίς την εκ μέρους σας πρότερη συναίνεση (για παράδειγμα σε περίπτωση δικαστικής απόφασης).

4. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Κατά την διάρκεια των συναλλαγών σας μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ με τις κάρτες VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS & DINERS. Κανένα οικονομικό στοιχείο που αφορά εσάς ή την κάρτα σας δεν γίνεται γνωστό σε εμάς και κανένα στοιχείο της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται σε οποιοδήποτε αρχείο μας. Η συναλλαγή σας, αφορά μόνο εσάς και την τράπεζα.

5. ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΑ ΕΙΔΗ – ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ – ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντα, τα χαρακτηριστικά τους, οι τιμές και το διαθέσιμο απόθεμα τους, βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.earmedical.gr και είναι προσβάσιμα σε όλους. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του προϊόντος.

Η Earmedical εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών σχετικά με την διαθεσιμότητά ή μη των προϊόντων, δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για την διαθεσιμότητά τους. Η Earmedical καταβάλλει καθημερινά όλες τις δυνατές προσπάθειες έτσι ώστε να παρέχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν (τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμές, κτλ.). Ωστόσο, προκειμένου να περιοριστούν τυχόν λάθη, θα σας συνιστούσαμε πριν την οποιαδήποτε ολοκλήρωση αγοράς σας, να επικοινωνείτε μαζί μας σε περιπτώσεις που οι τιμές ή οποιοδήποτε άλλο προϊοντικό χαρακτηριστικό είναι πέραν των συνηθισμένων και λογικών.

Οι τιμές των προϊόντων που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας www.earmedical.gr αντιστοιχούν στις τρέχουσες τιμές που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα της εταιρείας Earmedical. Σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα ενδέχεται να διενεργούνται ειδικές προσφορές και εκπτώσεις, στα πλαίσια προωθητικών ενεργειών της εταιρείας, οι οποίες θα ισχύουν μόνο για καθορισμένα προϊόντα και μόνο για αγορές μέσω της ιστοσελίδας www.earmedical.gr.

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%), ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα www.maxgearshop.com επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

6. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Οι παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελούν συνάψεις σύμβασης πωλήσεως εξ αποστάσεως, οι οποίες διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994 (όπως αυτός ισχύει σήμερα) και των τροποποιήσεων που αναφέρονται στο ΠΔ 131/2003 (ΦΕΚ Α’ 116/16.05.2003).

Ο χρήστης έχει δικαίωμα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από νομίμους εκπροσώπους νομικών προσώπων.

Η Earmedical, επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αξιώσει την επιστροφή από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

7. ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η Earmedical δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

Σε περιπτώσεις που έχετε καταχωρήσει μια ηλεκτρονική παραγγελία και κατά την παραλαβή διαπιστώνετε ότι λείπει κάποιο (ή κάποια) προϊόν από τη συνολική παραγγελία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να διευθετήσουμε όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνται και να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που δεν παραλάβατε χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.earmedical.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Σε περίπτωση μη παραλαβής των παραγγελθέντων εμπορευμάτων (και εφόσον έχει παρέλθει αδικαιολόγητα μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της παραγγελίας), παρακαλούμε επικοινωνήστε με εκπρόσωπο του www.earmedical.gr.

Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, θα σας συνιστούσαμε να αναφέρετε τον ειδικό κωδικό παραγγελίας που έχει αποσταλεί στη διεύθυνση email που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας.

ΠΛΗΡΩΜΗ - ΑΠΟΣΤΟΛH - ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΟΠΟΥΣ

1. Κατάθεση ή Έμβασμα σε Τραπεζικό Λογαριασμό

 • Αρ. Λογαρ. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 397/407696-64 • IBAN: GR920110 3970 0000 3974 0769 664
  Δικαιούχος: Π..........Σ Α.......Σ ΤΟΥ Β...........Υ
 • Αρ. Λογαρ.ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠEΙΡΑΙΩΣ: 5606 070514 030 • IBAN: GR28 01726060 0056 0607 0514 030
 • Δικαιούχος: Earmedical

2. Αντικαταβολή

Το κόστος της αντικαταβολής είναι 3€.

3. Πιστωτική κάρτα - Ασφάλειες συναλλαγών

Κατά την διάρκεια των συναλλαγών σας μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ με τις κάρτες VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS & DINERS. Κανένα οικονομικό στοιχείο που αφορά εσάς ή την κάρτα σας δεν γίνεται γνωστό σε εμάς και κανένα στοιχείο της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται σε οποιοδήποτε αρχείο μας. Η συναλλαγή σας, αφορά μόνο εσάς και την τράπεζα.

4. Μέσω paypal

paypal

Ο πιο γρήγορος τρόπος για τις online συναλλαγές σας.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΟΠΟΥΣ

1. Παράδοση στο χώρο σας με Courier

 • Για παραγγελίες άνω των 20€ η αποστολή είναι Δωρεάν.
 • Για παραγγελίες κάτω των 20€ το κόστος είναι 3€.

2. Παραλαβή από την έδρα μας χωρίς χρέωση

Παραλάβετε την παραγγελία σας από την διεύθυνση με μηδενικό κόστος.:

 • Μεγάλου Αλεξάνδρου 21, 41222 Λάρισα, Θεσσαλία 
 • Λαρίσης 3, 40300 Φάρσαλα, Θεσσαλία

3. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι:

 • Για ωτοασπίδες SOUNDZ Universal fit ως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα κατάθεσης του ποσού της επιβεβαίωσης και εφόσον αυτή έχει γίνει έως τις 12.00 πμ.
 • Για ωτοασπίδες SOUNDZ custom fit και γενικά ότι απαιτεί κατασκευή στα εργαστήρια μας, εως 10 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή των απαραίτητων μέτρων και εφόσον έχει γίνει η κατάθεση των χρημάτων της επιβεβαίωσης παραγγελίας.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η εγγύηση των προϊόντων SOUNDZ ισχύει για 12 μήνες από την έκδοση της απόδειξης. Η εγγύηση δεν ισχύει σε περίπτωση κακής χρήσης ή υγρασίας των προϊόντων με οργανικό ή ψηφιακό φίλτρο και κύκλωμα. Η εγγύηση των προϊόντων ισχύει μόνο με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

Η Soundz εγγυάται ότι όλα τα προϊόντα της θα δουλεύουν σωστά για ένα χρόνο από την ημερομηνία της απόδειξης αγοράς. Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβη λόγω κακής χρήσης, κυψελίδα του αυτιού (κερί) και υγρασία.

Η εγγύηση δεν καλύπτει τα ακόλουθα:

Φραγή του φιλτρου ή του ακροφύσιου λόγω κεριού
Βλάβη λόγω κακής ή λάθος χρήσης
Προσπάθειες επιδιόρθωσης από μη εξουσιοδοτημένα άτομα
Αμοιβή λήψης μέτρων των ακουστικών πόρων
Κόστος πακεταρίσματος και αποστολής ύστερα από ακύρωση της παραγγελίας
ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΩΝ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ

Θα γεμίσουμε ή θα ξαναφτιάξουμε αν χρειαστεί τα εκμαγεία των ωτοασπίδων σου εαν δεν εφαρμόζουν σωστά, μέσα σε 30 ημέρες από την απόδειξη αγοράς.

Θα αλλάξουμε επίσης μόνο μία φορά, μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς, τα φίλτρα απόσβεσης που επέλεξες, σε φίτρα μικρότερης ή μεγαλύτερης απόσβεσης, στην ίδια κατηγορία προϊόντος, αν αυτά που επέλεξες δεν ικανοποιούν τις απαιτήσεις σου.

(Για παράδειγμα αν παρήγγειλες τις Soundz Uni Music με φίλτρα απόσβεσης -15dB και χρειάζεσαι μεγαλύτερη ή μικρότερη απόσβεση ήχου, μπορείς να τα επιστρέψεις και να σου τα αντικαταστήσουμε με οποιαδήποτε φίλτρα είναι διαθεσίμα για τις συγκεκριμένες ωτοασπίδες).

Η Soundz επίσης εγγυάται ότι μέσα στην περίοδο ισχύς της εγγύησης, σύμφωνα με την δική της διακριτική ευχέρεια, θα επιδιορθώσει ή θα αντικαταστήσει όσα προϊόντα δεχθεί ως ελλατωματικά.

Για να ισχύει η εγγύηση των προϊόντων ο πελάτης θα πρέπει να στείλει τα προϊόντα μαζί με την απόδειξη αγοράς τους, στη κεντρική διεύθυνση της Soundz.

Σε κάθε περίπτωση το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνεται ο πελάτης λιανικής ή ο συνεργάτης χονδρικής.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ


Δεχόμαστε επιστροφές μόνο για τις Soundz universal ωτοασπίδες και αξεσουάρ, μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία της απόδειξης αγοράς, εφόσον τα προϊόντα δεν έχουν ανοιχθεί και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί. Θα σου επιστρέψουμε το ποσο της απόδειξης αγοράς, αλλά θα σου χρεώσουμε το κόστος των μεταφορικών για την αποστολή και την επιστροφή της παραγγελίας σου. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να παραδοθούν με την πλήρη και σφραγισμένη συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη αγοράς τους.

Δεν δεχόμαστε επιστροφές για τις Soundz Custom-made ωτοασπίδες.

Γνώριζε ότι μπορείς να αναβαθμίσεις τις Soundz Uni ωτοασπίδες σου στις αντίστοιχες Soundz Custom-made της ίδιας κατηγορίας μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς τους, πληρώνοντας μόνο τη διαφορά της τιμής, εφόσον αυτές δεν έχουν υποστεί κακή χρήση, βλάβη ή αλλοίωση. Η αναβάθμιση των Uni σε custom made ωτοασπίδες αφορά μόνο τα εκμαγεία και όχι τα αξεσουάρ. Αναβαθμίζουμε μόνο τα eartips σε custom made εκμαγεια. Τα αξεσουάρ που συνοδεύουν τη συσκευασία όπως το canister ή το zipper case δεν αντικαθιστούνται.

Μπορείς λοιπόν για παράδειγμα να αναβαθμίσεις τις Soundz Uni Music σε Soundz Music Prο, ή τις Soundz Uni Work σε Soundz Work Pro αντίστοιχα.

Όλες οι Soundz Uni ωτοασπίδες που επιστρέφονται για αναβάθμιση, θα πρέπει να παραδίδονται με την πλήρη συσκευασία τους μαζί με την απόδειξη αγοράς τους.

Σε κάθε περίπτωση το κόστος των μεταφορικών για την επιστροφή και αποστολή των προϊόντων επιβαρύνει τον καταναλωτή.

ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ CUSTOM MADE ΩΤΟΑΣΠΙΔΩΝ

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα

 1. Επέλεξε το προϊόν που θέλεις να παραγγείλεις.
 2. Πρόσθεσε προαιρετικά το χρώμα και τα αξεσουάρ.
 3. Πρόσθεσε τα προϊόντα στο καλάθι αγορών σου.
 4. Εξόφλησε την παραγγελία σου και εκτύπωσε την απόδειξη πληρωμής.

Διαδικασία λήψης μέτρου ακουστικού πόρου

Για όλες τις custom made ωτοασπίδες χρειαζόμαστε τα μέτρα των ακουστικών σου πόρων για να τις κατασκευάσουμε. Κάλεσέ μας και εμείς θα βρούμε το πλησιέστερο κέντρο ακοής στην πόλη σου, για να αναλάβει την λήψη και αποστολή των μέτρων σου χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση!

Εκπρόσωπος του κέντρου ακοής θα σε καλέσει να κλείσετε την ημερομηνία και την ώρα του ραντεβού. Θα πρέπει να έχεις μαζί σου την απόδειξη πληρωμής που εκτύπωσες όταν έκανες την παραγγελία. Στη συνέχεια τα μέτρα των αυτιών σου θα σταλούν απευθείας από το κέντρο σε εμάς. Μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες θα λάβεις τις ωτοασπίδες σου στο σπίτι σου!

ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΕΙΣΤΕ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;

Σας παρέχουμε έκπτωση σε μαζικές παραγγελίες ωτοασπίδων. Επίσης το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να έρθει σε εσάς, έτσι ώστε να γίνει η διαδικασία ευκολότερη και να μειωθεί το συνολικό κόστος. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΘΕΛΕΙΣ ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ;

Aν θέλεις η παραγγελία σου να φτάσει γρήγορα, τηλεφώνησέ μας και θα φροντίσουμε να σε εξυπηρετήσουμε το ταχύτερο δυνατό.

Κλείσε σήμερα ένα δωρεάν ραντεβού και...

άκου ξανά, ζήσε ξανά!

Κλείσε ραντεβού Επικοινώνησε μαζί μας
Κέντρα ακοής EarMedical