Βρίσκεσαι εδώ:Αρχική/Blog/΄΄Η ζωή μου μετά την εφαρμογή των ακουστικών έγινε αρκετά πιο εύκολη΄΄ / Οι ασθενείς μας λένε

΄΄Η ζωή μου μετά την εφαρμογή των ακουστικών έγινε αρκετά πιο εύκολη΄΄ / Οι ασθενείς μας λένε

Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018
΄΄Η ζωή μου μετά την εφαρμογή των ακουστικών έγινε αρκετά πιο εύκολη΄΄ / Οι ασθενείς μας λένε

 Διανελλάκης Διανέλλος

78 ετών, Συνταξιούχος Δικαστής, κάτοικος Λάρισας

Η βαρηκοΐα μου δημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα, κυρίως στην επικοινωνία μου με τον κόσμο. Υπήρχε επίσης δυσχέρεια και στην ανταπόκριση από μέρους μου. Μου δημιουργούσε ένα αίσθημα μειονεκτικής παρουσίας.
Επίσης μεγάλο πρόβλημα είχα στην παρακολούθηση της τηλεόρασης με τις εκπομπές, κυρίως στην ελληνική γλώσσα.

Η ζωή μου μετά την εφαρμογή των ακουστικών έγινε αρκετά πιο εύκολη με δεδομένο τη μεγάλου βαθμού ανταπόκριση στις προκλήσεις του περιβάλλοντος αναφορικά με την ακουστική διαδικασία.

Βαρηκοΐα μπορώ να πω ότι την αισθάνθηκα αμυδρά προ δεκαετίας με διαρκώς αυξανόμενο το μέγεθος της με την πάροδο του χρόνου. Έφτασα σε σημείο να μην ανταποκρίνομαι, στοιχειωδώς θα έλεγα, στις επιδράσεις του περιβάλλοντος και έτσι ένεκεν της μεγάλης αδυναμίας ανταπόκρισης, επεδίωξα την εφαρμογή των ακουστικών βαρηκοΐας.

Εάν κάποιοι παρουσιάζουν το πρόβλημα της δυσχέρειας της ακουστικής ικανότητας να προσφύγουν αμέσως στη διαδικασία εφαρμογής των ακουστικών βαρηκοΐας διότι από μόνο του το πρόβλημα δε θα θεραπευθεί και μάλλον θα επιδεινωθεί και φαντάζομαι μέχρι πλήρως απώλειας της ακουστικής ικανότητας.

Τα ακουστικά στη χρήση τους είναι ευκολότατα και αποτελεσματικότατα θα έλεγα. Αρκεί βέβαια να τηρούνται οι οδηγίες που παρέχονται από τα αρμόδια κέντρα αποκατάστασης της ακοής.

Κλείσε σήμερα ένα δωρεάν ραντεβού και...

άκου ξανά, ζήσε ξανά!

Κλείσε ραντεβού Επικοινώνησε μαζί μας
Κέντρα ακοής EarMedical