Γνώρισε τις υπηρεσίες μας

Γνώρισε τις υπηρεσίες μας

Γνώρισε τις υπηρεσίες μας

1 ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ

Για την διευκόλυνση ανθρώπων με κινητικά προβλήματα που ενδιαφέρονται για την αποκατάσταση της ακοής τους, μπορείς με ένα τηλεφώνημα στο 2410 250230 να κλείσεις ραντεβού με έναν εξειδικευμένο ακοοπροθετιστή ο οποίος θα σε επισκεφτεί στον χώρο σου για να σου δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες αλλά και λύσεις για τα θέματα που αφορούν στην βαρηκοΐα γενικότερα και την δική σου περίπτωση ειδικότερα.

2 ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΦΙΛ

Για κάθε περίπτωση υπάρχει και διαφορετική λύση. Για να μάθεις πως εσύ μπορείς να βελτιώσεις την ακοή σου, σε ενημερώνουμε λεπτομερώς για τη λύση που σε αφορά δημιουργώντας το δικό σου προσωπικό προφίλ βάση του οποίου θα σου προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

3 ΔΩΡΕΑΝ SERVICE / ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 1 ΕΤΟΥΣ

Η Earmedical προσφέρει δωρεάν περιοδικό έλεγχο (service) καθ' όλη την διάρκεια της ζωής των ακουστικών βαρηκοΐας που προμηθεύει. Επίσης σου παρέχει για όλα τα ακουστικά βαρηκοΐας εργοστασιακή εγγύηση 1 έτους.

4 ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΚΟΗΣ ΣΑΣ

Θα παρακολουθούμε την εξέλιξη της ακοής σου και αν χρειαστεί θα επέμβουμε στην ρύθμιση του ακουστικού βαρηκοΐας σου για να ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα.

5 ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Σου δίνουμε εγγύηση για το αποτέλεσμα, το οποίο δεν είναι άλλο από την σωστή και απροβλημάτιστη ακοή.

6 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ / ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Το τεχνικό τμήμα μας αναλαμβάνει τον τεχνικό έλεγχο και την επισκευή ακουστικών βαρηκοΐας από οποιονδήποτε κατασκευαστή και εταιρία από την οποία τα έχεις προμηθευτεί.

7 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ / ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Μπορούμε να σου ρυθμίσουμε ή να προγραμματίσουμε τα ακουστικά βαρηκοΐας σου από οποιονδήποτε κατασκευαστή και εταιρία από την οποία τα έχεις προμηθευτεί.

8 ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ

Προσπαθώντας πάντα για την καλύτερη διευκόλυνση των πελατών μας διαθέτουμε ευέλικτα προγράμματα αποπληρωμής.

• ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΤΩΣΗ για πληρωμή μετρητοίς

• ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ με ή χωρίς πιστωτική κάρτα

9 ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Με ένα τηλεφώνημα σου ή με ένα μήνυμα σου στην φόρμα επικοινωνίας σου αποστέλλουμε πλούσιο ενημερωτικό υλικό το οποίο σε ενδιαφέρει. – ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Στη συνέχεια:

Ενημερώσου για την αποκατάσταση ακοής 

Κλείσε σήμερα ένα δωρεάν ραντεβού και...

άκου ξανά, ζήσε ξανά!

Κλείσε ραντεβού Επικοινώνησε μαζί μας
Κέντρα ακοής EarMedical