Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Η εταιρία μας

Η Earmedical είναι ένα δίκτυο επιστημονικών κέντρων ακοής με έδρα την Ελλάδα. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της προστασίας και της αποκατάστασης της ακοής.

Είμαστε επίσημοι και υπερήφανοι συνεργάτες των κορυφαίων εταιριών στον κόσμο Soundz, Firefly, Bernafon, Oticon, Siemens, Starkey, Phonak, Unitron, BHM και Royaltone. 

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να βελτιώσουμε την ακοή σας απευθυνόμενοι στις ανάγκες σας και δουλεύοντας μαζί σας να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Με στόχο τις μακροχρόνιες σχέσεις με τους ασθενείς μας, διασφαλίζουμε την υπέρβαση των δυσκολιών που συνδυάζονται με την απώλεια ακοής. Με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στην βελτίωση της συνολικής ποιότητας της ζωής τους.

Το πάθος μας

“Για να κάνεις τη διαφορά, πρέπει να σκέφτεσαι διαφορετικά και να αγαπάς αυτό που κάνεις!”  Η πίστη μας σε αυτό και το πάθος μας για αυτό που κάνουμε, έχει ως αποτέλεσμα να διαφέρουμε και να πρωτοπορούμε στον τομέα της προστασίας και της αποκατάστασης της ακοής.

Πολιτική ποιότητας

Τηρούμε πιστά τα διεθνή πρότυπα ποιότητας καθώς η εταιρεία έχει λάβει πιστοποίηση κατά CE MARK, ΕΚΑΠΤΥ και Lloyd's. Οι ακοοπροθετιστές μας είναι επίσημα μέλη του συλλόγου ακοοπροθετιστών Ελλάδος. Επίσης συνεργαζόμαστε με όλα τα ταμεία, ιδιωτικά και δημόσια (ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ). Τέλος συνεργαζόμαστε με την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, οι οποίες σε συνεργασία με τον ΕΟΠΥΥ, καλύπτουν ολόκληρο το κόστος για την αποκατάσταση της ακοής σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.

Στην earmedical σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την αποκατάσταση και την προστασία της ακοής σας.

Σας παρέχουμε καινοτόμες και αξιόπιστες υπηρεσίες όπως:

  1. Εξειδικευμένο ηχομονωμένο θάλαμο αξιολόγησης ακοής
  2. Θάλαμο εξέτασης ελεύθερου πεδίου
  3. SoundRoom με 5.1 surround για προσομοίωση κατευθυντικότητας, απόστασης, και διαφορων περιβαλλόντων του ήχου.
  4. Βιντεοωτοσκόπηση με ασύρματο HD video otoscope για εξαιρετικά λεπτομερή εικόνα των ακουστικών πόρων.
  5. Αποκατάσταση ακοής με κορυφαίας τεχνολογίας και αξιοπιστίας Ελβετικά ακουστικά.
  6. Εξειδικευμένο επιστημονικό πρόγραμμα αποκατάστασης ακοής με παρακολούθηση και υποστήριξη για την επίτευξη του μέγιστου αποτελέσματος.
  7. Τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα συντήρησης των ακουστικών με το πιο αξιόπιστο συστήμα αναρόφησης Jodi Vac και σύστημα ηλεκτρικής αφύγρανσης.

earmedical11
earmedical8
earmedical5
earmedical9
earmedical2
earmedical10
earmedical6
earmedical7
earmedical4

lr grey ekap grey eopyy syllogos akoo ce

 

Στη συνέχεια:

Ενημερώσου για τις υπηρεσίες μας 

Κλείσε σήμερα ένα δωρεάν ραντεβού και...

άκου ξανά, ζήσε ξανά!

Κλείσε ραντεβού Επικοινώνησε μαζί μας
Κέντρα ακοής EarMedical